27. september 2023

Vi gør det så godt, vi kan, og så må vi se, om det rækker.

I weekenden gaelder det sidste runde af Dansk Super Rally for Ib Kragh og Karsten Isaksen

I weekenden kører Ib Kragh DM-finale. Sammen med Karsten Isaksen stiller han op i Rally Stoholm, der med den midtjyske stationsby som base byder på fire hastighedsprøver fredag aften og yderligere ni i løbet af lørdagen. Rally Stoholm er finalen i Dansk Super Rally, hvor makkerparret aktuelt indtager fjerdepladsen, 24 point efter de førende.

”Vi gør det så godt, vi kan, og så må vi se, om det rækker,” siger Ib Kragh. ”I år har man indført en ny regel om, at finaleløbet tæller dobbelt, så alt kan jo ske, og der er ikke nogen, som er mestre på forhånd med den regel.”

”Normalt er forskellen mellem en første- og en andenplads i generalklassementet – hvis man tæller pointene fra klassen og powerstage med – ni point. Nu er den i stedet 18 point. Det er lidt voldsomt og det flytter meget, men jeg syntes, at det er spændende. Der er i hvert fald ingen, som kan sige, at de har vundet på forhånd. Har man en offday, er man pludselig langt nede, og hvis den førende har problemer, kan det give muligheder for mange andre. Jeg synes, at det er et godt tiltag.”

Som nævnt er Rally Stoholm et todagesarrangement.

”Løbet plejer at have nogle gode afvekslende prøver, som byder på lidt af hvert. Sidste år var der regn fredag aften, og vejene var stadig våde, da vi startede lørdag formiddag. I år køres løbet en måned tidligere, så forholdene skulle gerne være bedre, og der er da også meldt om tørvejr hele lørdagen,” siger Ib Kragh.

”Rallybilen har været klar i en uges tid, og så er der lige mig selv, der skal tilbage i topform. Jeg har døjet lidt med min ryg i de seneste par uger, men det bliver bedre dag for dag. For mig handler det om at komme i mål med et så godt resultat som muligt, og så må vi se, hvor vi står lørdag eftermiddag. Dels i kampen om Dansk Super Rally. Dels i kampen om DM-titlen i Rally2-klassen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *