27. marts 2023

Rallytest Roskilde 2023

rallytest roskilde 2023

Søndag den 26. marts blev der traditionen tro afholdt rallytest i Roskilde hvor ASK Hedeland havde gjort klar til at både danske og svenske rallykørere kunne teste deres materiale på Dyrskuepladsen og en landevejsprøve.

Trods råkoldt vejr og småregn var der mødt godt med publikum op der slentrede rundt mellem rallybilerne på servicepladsen for at se studere de knap 60 tilmeldte biler og se servicefolkene arbejde. Fra servicepladsen kunne man også både se og høre de mange rallybiler brøle rundt på den 7 kilometer lange rundbane.

Rallytesten bød både på nye biler såvel som gengangere fra forrige sæson. Blandt andet kunne man se Simon Vallentin teste den nye Hyundai I20 Rally2, Michael Gøttrup i hans nyindkøbte DS3, Claus Lanther i hans Peugeot 206 og mange andre biler. Der er lagt op til en spændende sæson i dansk rally.

Deltagerne fik testet deres biler godt igennem inden rallysæsonen for alvor går i gang når der afholdes Yokohama Mesterskabet Øst #1 den 6. april i Avedøre, og DSR1 Rally Sulingen den 4. til 6. maj i Tyskland.

Se billeder fra løbet her

Billederne er taget af www.scphoto.dk

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *