8. september 2022

Udfordrende rally venter forude for Marco Gersager

Udfordrende rally venter forude for Marco Gersager

135 km hastighedsprøver venter forude for Marco Gersager og Ole R. Frederiksen (foto: Jokum Tord Larsen).

Kampen om Danmarksmesterskabet i rally bliver efter mere end to måneders pause genoptaget. Det sker ved lørdagens Sydhavsrally, hvor der venter 135 km hastighedsprøver på Lolland og Falster for de deltagende teams.

GM Motorsport og teamets Skoda Fabia Evo2 Rally2 er blevet tildelt startnummer 2 på baggrund af resultaterne i forårets DM-rallyer.

”Det bliver rart at køre et DM-rally, hvor der er mange kilometer på programmet,” siger Marco Gersager. ”Det er sådanne udfordringer, vi ønsker som deltagere.”

I foråret var det Carina Møller, som sad ved siden af Marco Gersager og læste noterne op. Hun holder pause fra sporten, så det er Ole R. Frederiksen, som til Sydhavsrally skal sidde i co-driver-sædet.

”Jeg glæder mig til at skulle køre sammen med Ole, som har masser af erfaring, og det er dejligt, at vi skal starte vores samarbejde i et rally, hvor vi skal køre så mange kilometer hastighedsprøver,” siger Marco Gersager. ”Det giver os en god mulighed for at finde melodien.”

”Jeg har ikke noget forhåndskendskab til de hastighedsprøver, som venter os i lørdagens løb, men selv om området for Sydhavsrally plejer at være fladt, så er jeg overbevist om, at den lokale klub har fundet nogle gode hastighedsprøver. Selv om man kan køre i høj fart i bløde sving, så skal man altså også være en god rallykører, hvis man skal kunne gøre det. Og gøre det uden at komme udenfor sporet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *