16. august 2022

Prøv TorsdagsRally i Hammel

TorsdagsRrally-handler-om-at-køre-sin-bil-til-grænserne.-Det-sker-torsdag-den-25.-august-ved-en-gamle-genbrugsplads

Har du lyst til at give den gas, skal du møde op på den gamle genbrugsplads i Hammel. Torsdag den 25. august afvikler Aarhus Automobil Sport TorsdagsRally på adressen Italiensvej 9 i Hammel.

”Vi kører fra klokken 18 til klokken 21,” fortæller Lasse Svendsen, som er rallyudvalgsformand i Aarhus Automobil Sport.

”TorsdagsRally er organiseret lovligt motorsport, og det er lige til at gå til. Du behøver intet forudgående kendskab til sporten og heller ikke at være medlem af en DASU-klub eller have licens.”

TorsdagsRally handler om, at to personer i bilen gennemkører en hastighedsprøve hurtigst muligt. Ind imellem forskellige kegler, og vel at mærke uden at vælte nogen af dem. For det giver strafpoint.

”TorsdagsRally er en simpel udgave af klubrally, og fra Aarhus Automobil Sport giver vi dig den nødvendige viden til efterfølgende at kunne deltage i et klubrally, hvis du har lyst,” fortsætter Lasse Svendsen. ”Det handler kort og godt om at prøve sine evner af bag rattet af sin bil. Og så få en god aften.”

Som sagt er TorsdagsRally lige til at gå til. Men nogle få krav skal være opfyldt, inden man starter:

  • Bilen skal være lovlig, indregistreret, og dens registreringsattest skal fremvises.
  • Køreren skal kunne fremvise sit kørekort. Dette er ikke nødvendigt for navigatøren, som sidder ved siden af og læser ruten op.
  • Både kører og navigatør skal være iført styrthjelme. Har man ikke dem med, kan man låne på dagen.

 

Prisen for at deltage er 200 kr. pr. hold, og Aarhus Automobil Sport sørger også for, at du kan få stillet sulten, da der er mulighed for at købe sodavand og pølser med brød.

Nærmere informationer:

Lasse Svendsen, 40 87 87 28

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *