28. september 2022

Marco Gersager: ”Vi skal fortsætte med samme fart som sidst”

Cimbern Rallye har en god kombination af gode danske veje og gode tyske veje siger Marco Gersager foto Jokum Tord Larsen

En af årets store udfordringer venter i weekenden for GM Motorsport, når teamet stiller op i det nordtyske Cimbern Rallye, som er en afdeling af såvel det tyske som det danske rallymesterskab.

”Det bliver spændende med et todagesløb, hvor vi starter med at have en shakedown dagen inden løbet, og hvor vi også kommer til at køre i mørke,” siger Marco Gersager. ”Vi skal fortsætte med samme fart som sidst, hvor vi havde en god kamp med Kenneth Madsen i Sydhavsrally.”

GM Motorsport ligger aktuelt på andenpladsen i kampen om Danmarksmesterskabet for de firhjulstrukne Rally2-biler.

”Kenneth har fået et forspring i det samlede mesterskab, og hvis vi skal holde liv i vores chance for, at DM-afgørelsen først falder til finalen i Stoholm, skal han lidt ned i rækkerne i Tyskland,” siger Marco Gersager. ”Vi har også Ib Kragh at kæmpe imod, og så dukker Michael Sørensen op, og han er lidt af en jokerkører. Men vi har heller ikke gjort det let for os selv i teamet. Jeg starter med en bil og skifter til en anden i løbet af sæsonen, og jeg skifter også andenkører undervejs, fra Carina Møller til Ole R. Frederiksen. Vi skal have lidt hjælp fra de andre kørere, hvis det skal lykkes for os at holde liv i vores DM-chance.”

Cimbern Rally afvikles med byen Süderbrarup godt 30 km fra den dansk-tyske grænse som base. Der køres fire hastighedsprøver fredag eftermiddag og aften, og mens der lørdag er planlagt seks hastighedsprøver.

”Jeg elsker at køre i Tyskland og kan godt lide at køre på deres veje,” siger Marco Gersager og kommer med en tilståelse: ”Jeg har en udfordring med, at jeg ikke ser så godt i mørke, men vi har købt det bedst mulige lys til Skodaen. Ole og jeg er meget obs på, at noterne skal være præcise og brugbare. Jeg føler, at vi er klar til at tage udfordringen op.”

”Cimbern Rallye har en god kombination af gode danske veje og gode tyske veje, men det er vigtigt, at man rammer notekørslen og får et godt flow fra første mester.”

Pressemeddelelse indsendt af GM Motorsport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *