4. juli 2022

Juelsminde Sprint sikret

juelsmindesprintsikret

Pressemeddelelse indsendt af Morten Alstrup, foto af EC Sikring A/S

Det er EC Sikring A/S, der bliver titelsponsor for den første udgave af det nye rallyarrangement, som meget passende får navnet EC Sikring Juelsminde Sprint.

”EC Sikring A/S er en familievirksomhed med base i Juelsminde, som i år kan fejre sit 25 årsjubilæum, og vi synes, at det vil være oplagt at fejre jubilæet med at bakke op om det nye initiativ,” siger Erik Brixen, som sammen med hustruen Tina Brixen driver virksomheden. ”Vi bakker op om lokale aktiviteter, og vi skulle naturligvis være med, når det atter var et rallyarrangement i Juelsminde.”

EC Sikring A/S har i 25 år solgt alarmsystemer, kameraovervågning og adgangskontrol til både private og erhvervsvirksomheder med fokus på den gode og nærværende rådgivning i kundens valg af løsning.  EC Sikring er godkendt af forsikringsselskaberne, som har mange års erfaring og viden indenfor branchen.

”Netop dette gør, at vi skiller os ud fra konkurrenterne. EC Sikring tilbyder en samlet løsning, der sikrer, at der ikke kommer uønsket besøg. Firmaet er stærkt repræsenteret i Syd- og Østjylland, men dækker hele landet. Vi står altid klar til at give gode råd samt yde professionel vejledning til netop dig og din virksomhed, så I får den optimale sikringsløsning,” siger Erik Brixen og tilføjer: ”Det gælder ikke om kun at være sikret, men at være rigtigt sikret. Vi lægger vægt på den gode og langvarige kunderelation.”

juelsmindesprintsikret
Vi bakker op om lokale aktiviteter, og vi skulle naturligvis være med, når det atter var et rallyarrangement i Juelsminde,” siger Erik Brixen som sammen hustruen Tina Brixen driver EC Sikring A/S (foto: EC Sikring A/S).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *