20. juni 2022

Landbobanken Rallysprint resultater og billeder

landbobanken

Lørdag den 18. juni blev der i det skønneste sommervejr afholdt Ringkøbing Landbobank Rallysprint i landsbyen Sønder Vium i Vestjylland. Sønder Vium er en lille landsby med indbyggere der støtter godt op om rallysprintet der afvikles midt i byen. Motorløbet blev afviklet af Ikast Motorklub.

Løbet var bygget op med 3 heats som 30 rallyteams skulle dyste i før det sidste og endelige røverheat blev kørt af de 10 hurtigste deltagere på dagen. Rallysprint prøven de deltagende biler skulle kæmpe på var 4250 meter på både asfalt og grus. 

På dagen viste Jacob Madsen og Line Nedergaard fra Team Glad Sport stor format og vinder løbet generelt i deres Peugeot 208 Rally4, skarpt efterfulgt af Oliver Saust og Peter Rasmussen på andenpladsen i deres Opel Corsa Rally4. Rasmus Nielsen og Emil Nielsen kørte en flot tredjeplads hjem i røverheatet i deres brølende BMW.

Thomas Andersen/Mathias Andersen havde premiere på deres længeventede Clio Rally5 Evo, den perfekte test inden de skal i aktion til Rally Himmerland DM3 i den kommende weekend. Den lokale Verner Boiskov meldte også sin ankomst i hans turkisblå Merces 190 2,3 16V Evo2 som han har skruet på i 5 år.

Resultat fra Røverheatet

 1. Jacob Madsen / Line Nedergaard i Peugeot 208 Rally4
 2. Oliver Saust/Peter Rasmussen i Opel Corsa Rally4
 3. Rasmus Nielsen/Emil Nielsen i BMW Compact M2
 4. Kenneth Hansen/Steffen Frederiksen i Renault Clio 2
 5. Thomas Andersen/Mathias Andersen i Renault Clio Rally5 Evo 2
 6. Patrick Clausen/Christina Flensborg i Peugeot 206 GTI
 7. Dennis Pleidrup/Cicilie Pleidrup i Mitsubishi Lancer evo 6
 8. Benny Andersen/Christine Tothkjer i Mitsubishi Lancer evo 6
 9. Allan Møller/Anja Rasmussen i BMW E36
  Verner Boiskov/Rikke Pajbjerg i Mercedes 190 2,3 16V (DNF)
 

Se resultatlisten generelt og fra røverheatet.

Se billeder fra løbet her
Billeder er taget af Annette Brand Nygaard

En reaktion

 1. syndes godt om det har kun et ay bemarke og det er at di der sku avsper vejen lukker bare folk over bane under løbet og det er ikke aksitabel men brug hjv po neste gang så det ikke sker men elser et ret godt ansimang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *