14. august 2023

”Kongen af Munkebjerg”, Heino Mejer, Horsens var søndag den 13. august atter hurtigst på Munkebjergbakken. 

Heino Mejer fejres for sin 7. generelle sejr i Munkebjerg Hillclimb

Da Danmarks smukkeste motorløb, Munkebjerg Hillclimb blev afviklet søndag den 13. august, var Rally Team Mejer repræsenteret med to hurtige Volvo 242 Turbo, med henholdsvis Heino Mejer og Kurt Mejer bag rattet.

Heino Mejer skulle både forsvare sin titel som ”Kongen af Munkebjerg”, og havde en revanche til gode fra 2. afdeling af Danmarksmesterskabet, som blev kørt på Sjælland før sommerferien. Her måtte han trække sig ud af løbet med en defekt gearkasse.

Efter dagens hektiske heats, kunne Heino Mejer sidst på eftermiddagen bestige det højeste punkt på Munkebjerg, nemlig sejrsskamlen, og kunne nok engang tage hjem til Horsens med det største pokaler og et champagnebad. Det var 7. gang ud af 7 mulige, at Heino Mejer snuppede den generelle førsteplads, denne gang i tiden 55,850 sekund, som var tæt på hans banerekord fra 2019, som lød på 55,100 sekund. Det var samtidigt en klassesejr i klasse 7B, hvor også Kurt Mejer kører.

Det var 2. gang i weekenden at Heino Mejer kunne bestige øverste trin på podiet, da han også lørdag den 12. august var generelt hurtigst i Munkebjerg Sprint, som blev kørt i Skærup Skov.

Kurt Mejer havde inden Munkebjerg Hillclimb forberedt sig rigtigt godt. For to uger siden kørte han godt 800 km ned i Tyskland, for den 29. og 30. juli, at deltage i et af Europas største hillclimb-arrangementer, ADAC Hauenstein Bergrennen i nærheden af Köln. Her kom han hjem med en 4. plads i klassen for danske biler.
I lørdagens Munkebjerg Sprint, kørte Kurt Mejer sig til en 3. plads i klasse 7B, og en generel 4. plads. I søndagens Munkebjerg Hillclimb, blev det til en 5. plads i klassen, og en samlet 8. plads generelt, hvilket betyder at der også denne gang, kom en enkelt pokal med hjem til det i forvejen bugnende pokalskab.

Næste gang Rally Team Mejer skal ud på hastighedsprøverne er ved Dansand Classic Sprint i Silkeborg den 26. august. Her deltager både Heino- og Kurt Mejer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *