26. juni 2023

Ib Kragh og Karsten Isaksen vinder DM i rallysprint

BOS 5440

Det var en solbeskinnet og velbesøgt Flyvestation Aalborg, der lørdag lagde asfalt til DM i rallysprint – et af de mere spektakulære indslag under DM-ugen 2023. Samlet vinder blev Ib Krag og Karsten Isaksen.

Flyvestationen, der normalt er lukket land for civile, var lørdag velbesøgt af børn og voksne med benzin i blodet. Og der var rig mulighed for at komme helt tæt på de potente rallybiler og se dem køre på publikumsrallyprøven på flyvestationen. Og når der ikke lige var rallybiler i farvandet, så stod Forsvarets mange sektioner klar med både fly, køretøjer og paratviden. Og aktiviteterne i publikumsområdet var vel besøgte med racersimulatorer fra Asetek SimSports og kartingslalom i DASUs elektriske gokarts.

To prøver skulle gennemkøres to gange af alle de deltagende mandskaber til DM-ugens rallysprint – i al 35 prøvekilometer. Bedste efter de fire gennemkørsler var Ib Kragh og codriver Karsten Isaksen i Hyundai foran Simon Vallentin og Peter Egholm (Hyundai) og Kenneth Madsen og Mette Felthaus i Peugeot.

Det var Motorsport Nordjylland, MNJ, der stod bag DM i rallysprint på Flyvestation Aalborg.

Næste løb i rallymesterskabet Dansk Super Rally er Rally Jylland 11.-12. august.

DM-ugen rallysprint generelt:

1 Ib Krag/Karsten Isaksen

2 Simon Vallentin/Peter Egholm

3 Kenneth Madsen/Mette Felthaus

Find de samlede resultater fra DM rallysprint på Flyvestation Aalborg her.

Find flere fotos her.

BOS 5444 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *