8. juni 2023

Glad Sport kører i vinmarkerne omkring Mosel i Tyskland

Line Nedergaard og Jacob Madsen vandt Rally4 klassen foto Jokum Tord Larsen

I weekenden skal Jacob Madsen og Line Nedergaard prøver kræfter med en række tidligere VM-hastighedsprøver, når de deltager i Rallye ADAC Mittelrhein, som er tredje afdeling af det tyske rallymesterskab.

Årets første løb for Jacob Madsen/Line Nedergaard (Ruds Vedby/Fårvang) var det tyske Rallye Sulingen i starten af maj, og den oplevelse har fået holdet i den blå og hvide Peugeot 208 Rally4 til at kaste sig ud endnu et tysk rally. Det er Rallye ADAC Mittelrhein, hvor der køres i Eifelbjergene langs Moselfloden.

”Vi fik blod på tanden efter det første løb Tyskland, hvor vi synes, at det kunne være fedt at køre et løb eller to mere syd for grænsen, fordi de tyske løb er anderledes end de danske,” siger Line Nedergaard. ”Jacob har før kørt løb i området, og han synes, at det er et fedt område, og så blev vi enige om at gøre det. Det er også fedt, at der bliver så mange til start i vores klasse.”

”Det er anden gang løbet køres,” fortæller Jacob Madsen. ”Jeg har tre gange tidligere deltaget i VM-løbet Rallye Deutschland, hvor der blev kørt i samme område, men det løb køres ikke mere.”

”Rallye Mittelrhein er som tysk mesterskabsløb halvt så langt som et VM-løb, men ud fra navnene på de forskellige hastighedsprøver forventer jeg, at vi stadig kommer til at køre nogle af de udfordrende hastighedsprøver fra det gamle VM-løb.”

Der er i alt tilmeldt 19 mandskaber i Rally4-klassen for de tunede tohjulstrukne rallybiler.

”Det bliver nogenlunde de samme konkurrenter, som vi mødte ved Rallye Sulingen, men de har jo en fordel af at have kørt løbet sidste år. Men vi gør bare som vi plejer og ser, hvad det kan række til. Men det vil være fedt at komme i top 3.”

Glad Sports andet mandskab – Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) – er ikke til start i Rallye ADAC Mittelrhein.

Jacob Madsen og Line Nedergaard bliver ikke foto Jokum Tord Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *