4. oktober 2023

Det var et godt og sjovt rally

Ib Kragh og Karsten Isaksen tog tredjepladsen i Rally Stoholm

I weekenden deltog Ib Kragh og Karsten Isaksen i årets sidste runde af Dansk Super Rally. Det var Rally Stoholm, som over to dage bød på 13 hastighedsprøver i området mellem Viborg, Skive og Holstebro.

”Det var et godt og sjovt rally med en super afvikling og ingen ventetid,” siger Ib Kragh, som sammen med Karsten Isaksen sluttede på tredjepladsen i dels generalklassementet, dels deres Rally2-klasse. ”Det var et fantastisk rally med gode prøver, som lå i den hurtige ende. Selv om vejen drejer, kan vi i vores Rally2-biler køre stærkt omkring hjørnerne.”

Rally Stoholm blev indledt fredag aften med fire hastighedsprøver.

”Her tabte vi desværre terræn,” indrømmer Ib Kragh. ”Det regnede. Så stoppede det. Så regnede det. Jeg fik lidt for hårde dæk på til at starte med, og ja, så tabte jeg, da vi kørte i mørket, men det kan jeg ikke ændre på, når nu jeg er natteblind.”

”Lørdag formiddag var vi ikke langt efter Kenneth Madsen og Simon Vallentin på den første prøve. Vi kæmpede hele dagen og vi havde de rigtige dæk. Det var generelt tørt, men vi blev generet af regn på den lange hastighedsprøve anden gang. Det var glat og det var udfordrende at finde bremsepunkterne. Der skal lyde en stor ros til løbsledelsen og de mange frivillige officials. Det var et rigtig godt rally, som gerne må blive gentaget næste år.”

Tredjepladsen i Rally Stoholm betød også, at Ib Kragh og Karsten Isaksen sluttede på tredjepladsen i Danmarksmesterskabet i Rally2-klassen, mens de i kampen om Dansk Super Rally tog femtepladsen.

”Det har været en god sæson, og Hyundaien kørte til UG, ligesom mine tre servicefolk passede deres arbejde til punkt og prikke på servicepladsen,” siger Ib Kragh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *