1. september 2023

Atter torsdagsrally i Hadbjerg

Torsdag den 7. september kan man proeve sine egne evner som bilist af

For anden gang i år afholder Aarhus Automobil Sport et Torsdagsrally i Hadbjerg mellem Randers og Aarhus. Det sker torsdag den 7. september, hvor alle med et gyldigt kørekort og en indregistreret bil kan få lov til at afprøve deres evner bag et rat.

”Det er en nem og sjov måde at lære sin bil bedre at kende og blive en bedre bilist,” fortæller Knud Erik Nygaard fra klubben. ”Der er ikke noget krav om forhåndstilmelding. Man møder bare op, og så sørger vi fra klubbens side for, at deltagerne får den nødvendige introduktion, inden man går i gang.”

Torsdagsrallyet i Hadbjerg kommer til at foregå på Højvangsvej, som nærmest løber parallelt med landevej 180 mellem Randers og Aarhus. Det koster 200 kr. pr. person for at deltage, men er man allerede medlem af en motorklub, er prisen 100 kr. Skulle man ikke selv have en styrthjelm, er der mulighed for at låne en af folkene fra Aarhus Automobil Sport.

”Det hele handler om, at to personer i bilen gennemkører en hastighedsprøve hurtigst muligt. Der er opsat en række kegler, og dem må man ikke vælte, for det giver strafpoint,” fortæller Knud Erik Nygaard. ”Der er ingen vindere, men alle får en god aften og lærer noget om sin egen reaktionsevne og bliver bedre til at håndtere sin bil.”

”Vi starter klokken 18.00. Traditionelt kører vi i tre timer frem til klokken 21.00, men nu hvor det er blevet efterår og det bliver tidligere mørkt, kan det godt være, at vi stopper før tid. Så hvis man vil være med, er det en god idé at komme tidligt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *