19. september 2023

Alle tre deltagere fra Rally Team Mejer kom på podiet i Nim Hillclimb.

Heino Mejer og Bo Moelgaard vinder igen Nim Hillclimb

Hjemmeklubben for Rally Team Mejer – Horsens Automobil & Motor Klub – var arrangør af 6. afdeling af Danmarksmesterskabet i hillclimb, da Nim Hillclimb 2023 blev kørt lørdag, den 16. september.

Nim Skole dannede rammerne omkring løbet, som blev kørt igennem Nim Skov ved Nim vest for Horsens. På en solrig dag havde klubben tilmelding af 50 deltagere, som var det maksimalt antal der var plads til indenfor den tidsramme der var afsat til arrangementet.

Der var både på serviceområdet ved Nim skole, og på de markerede tilskuerområder mange interesserede tilskuere, som havde en god dag med lyden af, og synet af de flotte ældre biler, alle fra før 31.12. 1990.

Rally Team Mejer stillede op med tre biler:

Heino Mejer og Bo Mølgaard i den velkendte Volvo 242 Turbo. Heino og Bo kørte sig igen, til en topplacering, og sluttede som generelle vindere af Nim Hillclimb, og dermed også som vindere af klasse 7B.
Heino meget tæt på at kunne kalde sig Danmarksmester i Hillclimb 2023. I klassemesterskabet er han sikker på mesterskabet, mens han i den samlede stilling skal forsvare sine point med en placering i toppen af klassen i sidste afdeling der køres lørdag, den 7. oktober i Lind ved Herning.

I samme klasse deltog Kurt Mejer, ligeledes i Volvo 242 Turbo. Kurt trak det næst længste strå, og kunne efter løbet stille sig på podiets næsthøjeste trin på en 2. plads. Kurt kunne derefter forsvare sin 2. plads i både det samlede mesterskab, samt 2. pladsen i klassemesterskabet i klasse 7B.

Teamets 3. deltager, tidligere Danmarksmester i klasse 10B, René Mejer har i år blot deltaget i 2 af sæsonens 6 kørte løb, og har derfor ikke mulighed for at forsvare eller forbedre sin 2. plads fra 2022. René Mejer sluttede Nim Hillclimb 2023 på en generel 6. plads, og en 2. plads i klasse 10B.

Næste og sidste løb i 2023 for Rally Team Mejer er 7. og sidste afdeling af Danmarksmesterskabet, som køres i Lind ved Herning den 7. oktober.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos:

Kurt Mejer

Mobil: 3073 3177
Mail:    kontakt@kurtmejer.dk                             
Web:   www.rallyteammejer.dk

Heino Mejer
Mobil: 2062 6996
Mail:    lindamejer@stofanet.dk
Web:   www.rallyteammejer.dk (foto: Preben Jepsen – rallyinfo.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *