Yokohama Øst #3 – Stigsnæs

yokohama-ost-3

Den 4. juni afholder Slagelse Auto Sport Rally Special på Skælskør Ringen. Løbet tæller som tredje afdeling af Yokohama Øst mesterskabet.

Der er i alt 51 biler tilmeldt til løbet og startlisten byder blandt andet på Marco Gersager/Carina Møller i Skoda Fabia R5, Kim Madsen/Kasper Sørensen i Citroen C3, John Frederiksen/Brian Larsen i BMW M1, Casper Venning/Kristian Birk i Renault Clio R3T, Casper/Rene Olsen i Ford Fiesta R4, Michael Lund/Johnny Larsen i Audi UR Quattro og mange flere.

Se hele deltagerlisten her

Der bliver massere motorsport at se på, vejrguderne lover fuld sol og 19 grader så der er ingen undskyldning for ikke at møde op.

Vil du ud og se rally?

Hvis du vil ud og se rally skal du møde op ved RGS Nordic i Stigsnæs ved Skælskør FØR kl. 10:00 eller i pausen efter de første heats er kørt. Hvis du ankommer mens prøven er i gang med at blive kørt kan du se rally fra tilkørsels områderne og snakke med nærmeste official om hvornår du kan komme ind til servicepladsen.

Adressen til RGS Nordic er Askelunden, 4230 Skælskør.

Prøven

Rallyprøven de deltagende biler skal køre er ca. 9,6 kilometer pr. heat på asfalt. Prøven køres i alt 4 gange, to gange hver vej hvor den vendes om i pausen.

Total længden på løbet er 38,5 kilometer.

Rallycentrum

Rallycentrum er ved Stigsnæs i 4230 Skælskør.

Publikum kan ikke tilgå servicepladsen mens prøven køres, dog er der mulighed før 1. bil starter og igen i pausen.

Arrangerende klub

Slagelse Auto Sport
www.slagelseautosport.dk

Facebook side

Kontaktperson

Henrik Malle
Tlf. 2235 6612
E-Mail: malle@yokohamamesterskabet.dk

Hvad er Yokohama Mesterskabet?

Yokohama Mesterskabet er to Rally Special turneringer der afvikles Øst og Vest for Storebælt. Der afholdes normalt fire afdelinger på hver sin side af Storebæltsbroen og sidst på året køres der en fælles finale.

Yokohama Mesterskabet afvikles med ryttergård tæt direkte til prøven. Prøven køres altid fire gange, og efter de to første heats vendes prøven om så de to sidste heats køres den modsatte vej rundt.

Se mere på www.yokohamamesterskabet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *